Nettipeli: Super D

Tagit: ja

Tämä on todella viihdyttävä ilmainen nettipeli, joka soveltuu ikään, näköön ja kokoon katsomatta lähes kenelle tahansa. Pelissä ohjataan näppäimistön avulla kuutiomaista palikkaa, joka vyöryy haluttuun suuntaan nuolinappuloiden avulla ja yrittää ratkaista sen eteen saapuvat ongelmat Sinun avulla. Palikka pyrkii kipuamaan Palikkuuden suuren tornin huipulle pelastamaan ystävänsä ja eliminoimaan Ison D:n kätyrit siinä sivussa. Palikkasankari pyrkii myös poimimaan vastaan tulevat palikkanaamat, joista saadaan supervoimia, ja sitten loppujen lopulta tuhoamaan Ison D:n tornin huipulla. Palikkuuden torni on ollut jo aikakausien ajan sellainen paalumerkki Ison D:n voimasta ja vaikutusvallasta. On aika panna D:lle vastaan!

Panokset kovenevat. Tehtäväsi on yksinkertainen, mutta oikeastaan aika haastava. Ensisijainen operaatio on rynniä ylös tornia. Tornissa on kaikenlaisia ovia ja lukkoja, joihin pitää löytää sopivat avaimet (värien perusteella, esimerkiksi siniseen lukkoon käy vain sininen avain). Reissussa saattaa tulla vastaan palikkamaisia Iso D:n kätyreitä, jotka voidaan murjoa lyttyyn jos oikein hyvä mäihä käy.

Sankaripalikka! Muista, että välilyönnin avulla voit avata lukittuja ovia, mutta saman ajaa myös hiiri, jolla voidaan valita haluttu avain jota käytetään kussakin tiklanteessa. Välilyönnillä voidaan aina välillä aktivoida erikoisliikkeitä.

Vihollispalikoita ja muita veijareita voi yrittää lytätä törmäämällä niihin vauhdilla. Näppäimistön nuolinappuloilla liikutellaan palikkaa vasemmalle ja oikealle. Ylöspäin osoittavalla nuolinamiskalla hypitään suoraan ylöspäin. Voit ylöspäin hypätessäsi siirtä pykälän verran vasemmalle tai oikealle ajoittamalla sivuttaisliikkeen hypyn korkeuden lakipisteen kohdalla. Kuulostaa ehkä hankalalta näin “paperilla”, mutta käytännössä nämä asiat on tosi helppo oppia. Onnea vaan!

Peliä Super D on katsottu ja ehkä myös pelattu 8904 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/super-d">Super D</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot