Nettipeli: Stunttipyörä #2

Tagit: ja ja

On tullut aika tehdä pienimuotoinen pyöräretki halki galaktisten sfäärien ja maailmojen. Pelaaja tässä stunttipyöräpelin toisessa osassa pääsee jälleen kerran piirtelemään omia mahtaviksi katsomiaan ramppeja, hyppyreitä ja muita radankappaleita, joiden valmistumisen jälkeen pelaajan tehtävä on suorittaa rakentamansa rata ehjin nahoin stunttipyörällään. Pelissä on haastetta siinä mielessä kun jotkut friikkihirviöt meinaavat ottaa stunttipyöräilijää kraivelista kiinni ja ladata tattiin. Pelaajan tehtävä on suoriutua radasta ehjin nahoin — vieläpä niin, etteivät hirviötkään satuta itseään. Tämä peli sopii siis myös sivareille.

Jos haluat pelata stunttipyöräpelin ensimmäistä osaa, klikkaa tästä. Jos et tykkää tuosta linkistä näpäytä tästä. Tai jos tuokaan linkki ei tunnu fantsulta, käytä tätä. Näin. Tästä asiasta päästäänkin eteenpäin jatkamalla pelistä lässyttämistä. Elikkä. Tässä galaktisessa pyöräretkessä on mahdollista kerätä bonuspointseja tekemällä erikoisia hyppyjä, kierteitä ja tempppuja. Pisteiden ohessa tällaisesta marakattivänkyilystä voi saada paljon/vähän leikkirahaa. Rahalla voi ostaa uusia rillumareivehkeitä omaan fillariin. Vehkeiden ohessa pelaaja pystyy myös kouluttamaan pelihahmoaan. Kouluttamalla voi oppia tekemään uusia stuntteja. Kannattaa huomioida sellainen pieni juttu, joka on se, että osa tempuista on tarkkuutta vaativia. Niiden suorittaminen onnistuneesti vaatii kokemusta ja harjoittelua, joten älä nyt hyvä mies mene tuhertamaan itkua jos ei heti ensimmäisellä kerralla suju.

Stunttipyörän ohjaaminen

  • Pyörää ohjataan näppäimistön nuolinappuloilla.
  • Hiiren avulla piirrellään niitä ramppeja ynnä muuta.
  • Hyppyrin käyttäminen sujuu suurinpiirtein niin, että ensin nuolinäppäintä ylöspäin nylkyttämällä saadaan vauhtia. Sen jälkeen alaspäin osoittavaan nappiin nojaamalla jarrutetaan. Vasemman- ja oikeanpuoleisilla nappuloilla väännetään pyörää haluttuun suuntaan hypyn aikana.
  • Nappuloilla Z, X ja C voidaan suorittaa cooleja stuntteja ilmalennon aikana.

Peliä Stunttipyörä #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 4542 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/stunttipyora-2">Stunttipyörä #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot