Nettipeli: Seinäkiipeily

Tagit:

Olet pieni ja sievä sininen alien, muukalainen, ja kotoisin planeetta Borgular Primus Maximuksesta. Rutiinilennon aikana sattui onnettomuus, joka vaurioitti avaruusalustasi. Se teki pakkolaskun syvän kanjonin pohjalle. Tästä se seikkailu vasta alkaakin. Tehtäväsi on nimittäin yrittää pelastautua kanjonin pohjalta käyttämällä koukkumaisia kiinnikkeitä, joita voit singota rinteeseen kiinni.

Tämä seikkailu alkaa siitä kun UFO-aluksesi rysähtää syvän kanjonin pohjalle. Sieltä olisi sitten päästävä takaisin ylös asti, jotta kaverisi voivat pelastaa sinut. Ei kuulosta kovin vaikealta, mutta käytännössä itse kiipeäminen jyrkkää seinämää pitkin on erittäin haastava urakka.

Kiipeäminen on tehtävä mahdollisimman nopeasti, sillä kanjoni täyttyy hissukseen vedellä. Ja sinä et osaa uida. Pelihahmo kun on nääs alien. Sillä on ollut parempaakin tekemistä (esim. viattomien ihmiskunnan jäsenten sieppaaminen) kuin räpytellä kaiken maailman jorpakoissa.

Kiipeä nopeasti, jotta saat pelastettua sekä nahkasi että kerättyä samalla bonuspisteitä. Onnistunut koukun kiinnittäminen tuo mukavasti extrapoinntejä.

Koukut saa singottua kiinni seinämään osoittamalla niitä hiiren osoittimella. Sen jälkeen vain napsautetaan hiiren vasemmanpuoleisella namiskalla ja koukku sinkoutuu kohti haluamaasi suuntaa. Koukut ovat köysien päässä. Köysien pituus on rajallinen, joten kannattaa hieman taktikoida omien liikkeiden kanssa.

Peliä Seinäkiipeily on katsottu ja ehkä myös pelattu 4055 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/seinakiipeily">Seinäkiipeily</a></p>

Saa kommentoida!

  1. Maria kirjoitti:

    Mitä ******!!!! Tarkoituksena oli kyllä pelata pienellä sinisellä alienilla, eikä tuota tyhmää autopeliä… Linkit kuule nyt kuntoon…

  2. Petri kirjoitti:

    Ups! Siellä oli vahingossa väärä pelitiedosto, jonka takia tällä sivulla ei näkynytkään oikeaa peliä. Vika on nyt korjattu.

Käyttöehdot