Nettipeli: Pathfinder

Tagit:

Futuristinen autopeli, jossa pelaaja ohjaa pientä pavunmuotoista automobiilia hiiren avulla. Pelissä menestyminen vaatii aivan ehdottomasti hyvää silmä-käsi -koordinaatiota. Toivottavasti ei käsi tutise, sillä peliradat tarjoavat mitä eriskummallisempia risteyksiä, mutkia ja kulmia. Todella hauskaa ajanvietettä! Alussa auto ajaa kohtalaisen hiljaista vauhtia, jotta pelaaja oppisi tuntemaan kaaran kyvyt ja pitämään sen tien päällä. Vauhti kasvaa mitä kauemmas autolla päästään. Jos auto ei pysy tien päällä, peli päättyy.

Suositut.net:in ylläpito sai Pathfinderissa vain 8560 pistettä, joten petraamista löytyy. Pystytkö sinä parempaan?

Peli on hyvin addiktiivinen ja se vaatii hyvää keskittymiskykyä, koska tilanteet vaihtuvat erittäin nopeasti. Auto on kuvattu pelialueella ylhäältä alaspäin, joten mutkat ja kurvit voi nähdä hieman ennakkoon. Pelialueelta löytyy tien päältä bonuspisteitä ja power uppeja. Niiden avulla voi hankkia esimerkiksi lisää energiaa.

Peliä ohjataan ihan vain hiiren avulla. Kun ollaan päästy pelin alkuu, tulee hiirellä klikata “Go!”-nappulaa (sitä punaista jötikkää siinä vasemmassa laidassa) jotta auto starttaisi ja seikkailu alkaisi. Peliä ei voi tämänhetkisten tietojen mukaan saada pause-moodiin, joka tarkoittaa sitä että pelin ollessa käynnissä ei pääse piipahtamaan jääkaapilla tai höpöttämään puhelimessa. Ellei haluta ajaa tieltä.

Peliä Pathfinder on katsottu ja ehkä myös pelattu 3312 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pathfinder">Pathfinder</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot