Nettipeli: Panssarijuna

Tagit: ja

Ei voi olla totta! Tämä on ehkä maailman makein junapeli, vieläpä livenä netissä toimiva sellainen. Tässä päästään ohjaamaan maailman ensimmäistä ja ainoaa superpanssarijunaa, jonka tehtävänä on kulkea kiskoja pitkin ja pelastaa isänmaa joutumasta hyökkäävien voimien käpälöitäväksi. Panssarijunan kuljettajan tehtävänä on maan pelastamisen ohessa suorittaa hänelle annettuja tehtäviä ja tuhota vihollisten strategisia kohteita. Jo juonikuvauksen perusteella tämä on yhtä kliimaksia koko peli, joten siirryhän testailemaan!

Panssarijunapelissä ohjaillaan näppäimistön ja hiiren avulla. Näppäimistön W- ja S-painikkeilla siirrytään junaradoilta toisille. Hiiren avulla vaihdetaan radan suuntaa vaihtopisteiden kohdalla. Hiiren avulla tähdätään ja ammutaan kohteita.

Panssarijunan kuljettajan tehtävänä on käytännössä ohjata junaa ja siinä sivussa tuhota kaikenlaista vihollisen materiaalia. Tuhoamalla vihulaiskohteita saat rahaa, joilla voit kehittää panssarijunasi aseistusta ja ominaisuuksia. Kannattaa huomioida, ettei tämä peli ole mikään simulaattori, vaan fiktiivinen niin juoneltaan kuin grafiikaltaankin. Jos haluat oikeasti ohjata junaa, joudut todennäköisesti tekemään sen saavuttamiseksi vähän enemmän töitä kuin parin hiirennapautuksen verran. ;-)

Tämän pelin ensimmäiset radat ovat hyvin simppeleitä. Ensimmäisissä kentissä on vain yritettävä ohjata panssarijuna lähtöpisteestä maaliin asti elävänä. Ei muuta. Vaativampia tehtäviä tulee myöhemmin kunhan rutiinijutut alkavat olla hyvin hoidossa.

Peliä Panssarijuna on katsottu ja ehkä myös pelattu 5435 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/panssarijuna">Panssarijuna</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot