Nettipeli: (Mieli)sairaalapeli

Tagit: ja

No ou jea. Tämä on yksi omituisimmista peleistä mitä maa päällään kantaa. Pelissä on ideana ihan oikeasti yrittää paeta pöpilästä. Kolme kakolan kasvattia haluaa lähteä viettämään laatuaikaa pehmustettujen koppiensa ulkopuolella, joten pelaaja joutuu urakoimaan kaikkien heidän puolesta vastaan ilmestyviä ongelmia ratkaistessaan. (Mieli)sairaalapeli on todella hauskaa ajanvietettä, sillä pelissä taustalla jumputtava musiikki on pikkiriikkisen siedettävämpää kuin mitä yleensä näissä tällaisissa nettipeleissä kuullaan, sekä tietysti pelin juoni on niin hulvaton, että pakkohan tätä on ainakin kokeilla. Grafiikka on lapsenomaista tikku-ukkografiikkaa, mutta eipä tuo mainittavammin “heikennä” pelikokemusta.

Mielisairaalan kolme pitkäaikaispotilasta on ottamassa omaa vapaata, joten nyt Sinä, hyvä pelaaja, pääset pähkäilemään ensin sen kanssa miten nämä kolme Diapamilla ruokittua veijaria aiotaan saada ulos lukituista huoneistaan. Peliä ohjataan hiiren ja näppäimistön sekä aivo-osaston saumattomalla yhteistyöllä. Pelialueen alaosasta löytyy valikko, mihin voi sulloa esimerkiksi avaimia ja muita työkaluja mitä nyt pelihahmot sattuvatkin löytämään. Pelissä on yritettävä toimia mahdollisimman nopeasti, sillä plussapisteitä ropisee nopeasta pakoajasta! Tämä on vähän niin kuin se televisiossakin esitetty Prison Break, Pako_, mutta sillä erotuksella, että realistisuus on heivattu kuuseen ja tilalle otettu aivan pähkähulluilta näyttävät laatikkomaiset veijarit, joiden alkuasetelmat ovat melko haastavia. Tässä on älypeli, joka viihdyttää, ja ajan myötä haasteiden muuttuessa monimutkaisemmiksi, myös ärsyttää.

Sairaalassa hiippailee tietysti myös jämeriä hoitohenkilökuntaan kuuluvia ukkeleita, joita kannattaa varoa! Tämä on syytä pitää mielessä. Kannattaakin pelin alussa zoomata ulospäin (kauemmas) ja vähän tirkistellä missä ne hoitsut oikein vaanivat.

Huom. Tässä on hyvä vinkki. Yksi pelihahmo voi ottaa haltuunsa jonkin esineen, jonka voi sen jälkeen tiputtaa maahan tai jonnekin hyllylle, josta toinen pelihahmo voi poimia sen matkaan. Tätä mahdollisuutta kannattaa hyödyntää.

Ovien avaaminen onnistuu näppäimistön välilyöntiä rämppäämällä. Samaa nappulaa näpsäyttämällä voi myös poimia esineitä. Pelihahmoa ohjataan vaikkapa seuraavasti:

  • Vasemmalle = “A”-nappula
  • Alaspäin = “S”-nappula
  • Oikealle = “D”-nappula
  • Ylöspäin = “W”-nappula

Älä anna hoitajan saada sinua kiinni, sillä muuten pääset pakkositeisiin otettuasi ensin toistuvasti luuvitosesta kuonoosi!

Peliä (Mieli)sairaalapeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 6206 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/mielisairaalapeli">(Mieli)sairaalapeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot