Nettipeli: (Mieli)sairaalapeli 2

Tagit: ja

No ou jea, taas! Hahaa. Tämä on seuraaja Suositut.net-sivuston nettipeliosiossa joitakin aikoja sitten julkaistulle (Mieli)sairaalapeli-nimiselle nettipelille. Tässä pelin versiossa pelaajalle valjastetut pelihahmot ovat vihdoinkin päässeet pakenemaan pöpilän huuruista ja pehmustetuista kopeista. Kaksi pelaajan kaveria on käpälämäessä mukana. Näissä lähtökuopissa seikkailu käynnistyy. Sen jälkeen kun kolme kakolan kasvattia karkasivat hullujenhuoneelta, he eksyivät kukin suuren kaupungin vilskeeseen. Pelaajan tehtävä on lähteä takaisin omaan kotiin, kotiin maalle lintujen lirkutusta kuuntelemaan. Ongelmia on tiellä, sillä valkotakkiset miehet kiusaavat.

Valkotakkiset miehet haluavat viedä sinut ja kaksi kaveriasi takaisin pehmustettuun koppiin nauttimaan päivän lääkepilleriannoksista ja lepositeiden tyynnyttävästä vaikutuksesta. Pelaajan tehtävä taas on lähteä livohkaan ja painella pakohon sen minkä kintuista pääsee. Pakoon kaupungista ja kohti kotia!

Pelaajalla on tien päällä vastassa monenmoisia esteitä ja pulmia selvitettävänä. Kaikki ongelmat on ratkaistava. On syytä huomioida, että osa ongelmista vaatii erittäin tarkkaa ajoitusta, jotta ongelman ratkaiseminen onnistuisi. Pelaajan kannattaa klikkailla kaikkea mahdollista, sillä pelikenttään on ripoteltu neuvoja ja tavaroita ja muuta käyttökelpoista pakomatkan onnistumisen kannalta.

Huom! Nyt tulee hyvä vinkki. Nimittäin siinä vaiheessa kun pelaajan vastaan tulee itse Hämähäkkimies, sitä kannattaa klikata tai jotain aluetta jonne Hämis halutaan lähettää ennen kuin hän ohittaa pelihahmosi.

Peliähän ohjaillaan perinteisesti hiiren avulla ja klikkailemalla sen vasemmanpuoleista namiskaa.

Tämä peli vaatii älliä, joten ihan tyhjäpäille peliä ei suositella

Peliä (Mieli)sairaalapeli 2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 3666 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/mielisairaalapeli-2">(Mieli)sairaalapeli 2</a></p>

Saa kommentoida!

  1. taru kirjoitti:

    Miten nää pelit saa alkamaan..?

  2. jussi kirjoitti:

    lol

  3. Petri kirjoitti:

    No onpas taas älykästä kommentointia tähänkin peliin jaksettu raapustaa. Tsempatkaa nyt vähän. :-) Tämähän on loppujen lopuksi ihan hauska nettipeli, johon on ilmestynyt useita jatko-osiakin. Tuorein niistä taitaa olla täällä nettipelisivustolla mainittu seikkailu luonnon helmassa, jossa pitää niitä hullujenhuoneen asukkeja ohjata pois korvesta.

Käyttöehdot