Nettipeli: Älypeli

Tagit:

Tässä on haastava älypeli, joka aktivoi pelaajan pääpollan muistiosastoa ja loogisen päättelykyvyn peräkammareita. Peli alkaa jokseenkin yksinkertaisilla verryttelytehtävillä, joiden jälkeen eteen ryhtyy ryskimään yhä haastavampia probleemia pantavaksi poikki ja pinoon. Oletko valmis haastamaan itsesi? Ei tyhjäpäille! Tässä pelissä on niin paljon kaikenlaisia nopeaan tahtiin tehtäviä kysymyksiä ja asioita, ettei ensimmäinen pelikerta välttämättä anna kovin edustavaa kuvaa pelaajasta, joten kannattaa kokeilla muutaman kerran putkeen…

Pelissä esitetään kysymyksiä, joilla selvitetään pelaajan henkiset kyvyt hahmottamisessa, matemaattisella saralla, päättelykyvyn merkeissä jne. Tässä on sellainen älypeli, joka on sangen haastava ja hauska samanaikaisesti. Parin minuutin aikana on yritettävä antaa vastaus mahdollisimman moneen esitettyyn tehtävään, jotka tosiaankin arvotaan ihan satunnaisesti useasta tyysin toisistaan poikkeavasta tehtävägenrestä.

Pelissä suurimpia pistesaldoja ovat 2500–4100 pistettä. Peliä pelataan maailmanlaajuisesti, joten pistelistalle päätyvät saavutukset voivat tulla Suomen lisäksi mistä tahansa muualtakin maailmasta.

Peliä Älypeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 10677 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/alypeli">Älypeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot