Nettipeli: Ahtaaja

Tagit: ja

Ahtaajan elämää jossain määrin realistisesti kuvaava nettipeli, jossa pelaaja pääsee seikkailemaan satamatyöläisen ominaisuudessa. Pelaaja pääsee täyttämään satamaan saapuneita rahtialuksia pakkaamalla niiden tavaratilat mahdollisimman täyteen kontteja ennen kuin aika loppuu. Voi kuulostaa aika helpolta, mutta tämä vaatii taktista silmää ja kykyä reagoida nopeasti äkillisesti muuttuviin tilanteisiin. Muista olla murjomatta muita satamatyöläisiä!

Tätä nettipeliä ohjataan hiiren avulla, jota klikkaamalla voidaan tiputtaa maahan kiinnitettynä oleva kontti. Välilyöntipainiketta pitämällä pohjassa voidaan zoomata ulospäin.

Peli on englanninkielinen, joten ainakin perussanasto “enkusta” on hyvä olla hallussa jotta tässä nettipelissä menestyisi. Esimerkiksi kun pelissä sanotaan “load 4 containers in 31 seconds”, se tarkoittaa suomeksi, että “täytä 4 ruumaa 31 sekunnissa”.

Ahtaaja on aika realistinen sen juonenkuvauksen puolelta, mutta käytännössä pelin grafiikka ja muut yksityiskohdat ovat aika kaukana todellisuudesta. Tämän pelin kanssa rämppääminen soveltuukin sellaiseen kevytmieliseen haahuiluun jos ei ole parempaakaan tekemistä. Esimerkiksi nostokurjen koukkuun ilmestyy ihan tyhjästä uusia kontteja, jonka yhteydessä koukku heiluu holtittomasti laidalta toiselle. Näinhän ei tietenkään todellisuudessa voi olla, vaikkakin kontit voivat heilua jonkin verran ilmassa mikäli tuuli on kova satamassa, mutta heiluminen ei oikeasti ole niin railakasta kuin tässä pelissä.

Peliä Ahtaaja on katsottu ja ehkä myös pelattu 8097 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/ahtaaja">Ahtaaja</a></p>

Saa kommentoida!

 1. Kalle kirjoitti:

  Tälläkö ne kouluttaa niitä ahtaajia?

 2. Petri kirjoitti:

  Toivottavasti ei! Luultavasti ei.

 3. Kari kirjoitti:

  No niin , eikun pelaamaan ahtaajapeliä…

 4. Timo kirjoitti:

  “load 4 containers in 31 seconds” tarkoittaa kylläkin “Lastaa neljä konttia 31 sekunnissa”..

Käyttöehdot