Artikkelit: Travian-apuvälineitä.

Suoraan nettiselaimella pelattavaan Travian-selainpeliin on olemassa lukuisia työkaluja ja apuvälineitä, joiden avulla pelin pelaamista voi viritellä monipuolisemmaksi. Tällä sivulla kerrotaan muutamia näistä ilmaisista, maksuttomista, apuvälineistä.

 • Valehyökkäys on sellainen työkalu, joka luo “Lähetä joukkoja” -sivulle nappulan, jotka klikkaamalla voidaan kehittää ainakin roomalaisten joukkoja. Se tekee valehyökkäysten tekemisestä hieman nopeampaa. Lataa tästä.
 • Tehtävälista auttaa rakennuksien, hyökkäysten ja upgradejen ajastamisessa. Tämän työkalun avulla voidaan suunnitella monia toimintoja etukäteen. Voidaan esimerkiksi laittaa rakennukset rakennettavaksi myöhemmin, upgradettavaksi joukkoja myöhemmin tai lähettää joukkoja liikkeelle myöhemmin. Lataa tästä.
 • Tiedustelijoiden lähettäminen lisää kaupunkien nimien yhteyteen nappulan. Sen avulla voidaan lähettää tiedustelijoita Travian-maailman kyliin ja kaupunkeihin. Myös tiedustelijoiden lukumäärää voidaan säätää muokkaamalla tämän työkalun lähdekoodia. Tämä skripti ei periaatteessa lisää uutta toiminnallisuutta, vaan ainoastaan helpottaa tunnustelijoiden lähettämistä. Lataa tästä.
 • Satojen näyttäjä helpottaa huomattavasti sellaisten alueiden löytämistä, joissa on runsaasti satoa tarjolla. Tämä apuväline tuo esiin sellaiset kylät, joissa on 9 tai 15 peltoa. Lataa tästä.
 • Rasti ruutuun viesteihin lisää automaagisesti rasti ruutuun -nappulat kaikkiin viesteihin ja raportteihin. Tämän avulla voidaan valita kerralla kaikki ruudut. Lataa tästä.
 • Liittolaisten ja NAP:n näyttäjä* tuo esiin eri värisinä liittolaisesi ja NAP:t samaan tapaan kuin Travian Plus -versiossa. Tämä työkalu yrittää käytännössä hoitaa saman kuin Plus-version toiminto. Huom! Tätä on testattu vain Travianin unkarilaisilla palvelimilla, mutta sen pitäisi toimia ongelmitta myös Suomessa. Lataa tästä.
 • Hyökkäysilmoitin ryhtyy rimputtelemaan äänimerkkiä kun joku hyökkää. Lataa tästä.

Artikkeli julkaistiin lauantaina 10. päivä marraskuuta vuonna 2007. Se lokeroitiin kategoriaan ja sen julkaisi Pete. Tässä artikkelin kestolinkki. Julkaisu on saanut ilmestymishetkensä jälkeen yhteensä 2 kommenttia.

Saa kommentoida!

 1. Travianin-pelaaja kirjoitti:

  Ei pysty lataamaan, aina tulee joku virhe. Missä vika?

 2. Petri kirjoitti:

  Kyllä noista Travianin apuvälineistä melkein kaikki toimivat, mutta se missä lukee Hyökkäysilmoitin on näköjään poistunut netistä. Sama tiedosto saattaa löytyä googlettamalla. Kokeile siis hakea Googlella vaikka hakulauseella “travian attack alert” tai vastaavalla yhdistelmällä. :-)

Käyttöehdot